Addo, spectaculos la Electric Castle. Ne pregătim pentru Laboratorul de Techno!

Addo este unul dintre DJii noștri preferați, ca urmare a faptului că simte energia publicului mai bine ca oricine, rezultatul final fiind unul fericit de fiecare dată și tradus prin ore întregi petrecute de fiecare dintre noi, zâmbind, pe ringul de dans.

Organizatorii Electric Castle, de departe cel mai important eveniment de acest gen organizat anual în țara noastră, au început cum nu se putea mai bine cea de-a cincea ediție a festivalului, cu o prestație de aproape cinci ore a rezidentului nostru, b2b cu băieții dela ABC, arădenii electronici, obișnuiți deja cu atmosfera inconfundabilă a petrecerilor marca AVimag.

https://www.facebook.com/eventsABC/videos/1935601916653433/

Vă invităm să vă bucurați de setul băieților de la scena Pitch, care a marcat startul primei zile oficiale de EC 2017. Le mulțumim băieților de la ABC pentru filmare, e pentru posteritate 😀

https://www.facebook.com/eventsABC/videos/1935461256667499/

Și cum după o petrecere de pomină se recomandă un after party relaxant, cei de la Wine Bar l-au invitat pe Addo să ridice moralul miilor de ”electrici” care au ocupat zona de chill a festivalului.

Un set foarte plăcut, de suflet, pe care am vrea să-l ascultăm mai des, pentru că un apus de soare cu muzica lui Addo e una dintre micile plăceri ale vieții, deci trebuie tratată ca atare și repetată ori de câte ori ni se oferă ocazia.

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/1612998485398331/?hc_ref=ARSz8RjMJPxyldfPAV6iR7P0Cir1mK-Saopg9NveOfZTxWarKAnKf4oG5tMPv3QCMTc

Electric Castle a fost senzațional anul acesta, vremea a ținut cu artiștii, participanții și organizatorii deopotrivă, iar pe noi ne-a pregătit pentru cea mai spectaculoasă ediție a Laboratorului de Techno organizată până în prezent.

Uzina Foto din cartierul Unirii îi va avea ca oaspeți pe Livio & Roby, Addo și Erik, sâmbătă, 29 iulie. Toți fanii muzicii electronice sunt așteptați la LDT6, pentru o lecție memorabilă de muzică și o porție zdravănă de dans.

Biletele in avans pot fi achiziționate cu 30 de lei de la reprezentanții de PR ai clubului AVi, Alex Ramadan, Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci (J’ai Bistrot), Matyas Mar, Scurtu Daniel sau, desigur, să ne trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens. Recomandarea noastră e să vă grăbiți, întrucât numărul tichetelor la preț redus este limitat.

În seara evenimentului, la intrarea în Foto, prețul brățărilor de acces la LDT6 va fi de 40 de lei.

Prioritate pentru obținerea brățărilor de acces au persoanele care se regăsesc în baza noastră de date.

Dealtfel, vă recomandăm să vă arătați disponibilitatea pe eventul de pe Facebook. În încheiere, așteptăm să ne vedem cu toții la fosta uzină Foto din Unirii, pe 29 iulie, pentru un nou episod al seriei LDT!

Rate this post

Leave a comment