Addo și Scopter revin la “catedra” AVi

afis-addo-scopter

DJii rezidenți ai clubului AVi își recuceresc mâine cetatea, după ce Piticu, Ada Kaleh, Vlad Dinu sau Barac au încântat, rând pe rând, publicul mureșean cu sound-ul lor atât de apreciat peste tot în lume.

Cu începere de la ora 23.00, fanii techno-ului sunt așteptați la o lecție de cultură muzicală underground în AVi, spațiul preferat de adepții acestui stil muzical și, de ce să nu o spunem, de viață.

Un eveniment în familie, referindu-ne aici, desigur, la marea familie AVi.

Educația muzicala se face cu profesioniști, iar atât Scopter, cât și Addo au demonstrat de-a lungul carierei lor că pot fi considerați profesori în ceea ce privește muzica electronică, iar evenimentul de vineri noapte va fi, practic, o lecție deschisă publicului.

 Addo
addo
Addo este – fără teamă că greșim – unul dintre cei mai talentați DJ mureșeni, recunoscut pentru că ”niciodată nu dă greș” și simte publicul ca un adevărat expert în ale muzicii. Așteptați-vă la ore întregi de house, techno și combinații vocale neașteptate ce vă vor ridica părul de pe mâini mai ceva decât gerul de afară.

 Scopter

 

scop

 

Scopter are deja un bagaj muzical excepțional, care îl recomandă ca fiind unul dintre ”băieții buni” ai Târgu-Mureșului muzical. Cunoscătorii știu de ce e în stare misteriosul nostru rezident, așa că nu ne rămâne decât să vă așteptăm la AVi pentru o nouă noapte de neuitat pe ritmuri scopterești.

Pentru a intra în posesia brațărilor de #acces trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului #AVi –>> Mara Nemes , Andreea Achim (J’ai Bistrot), Scurtu Daniel sau să trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

Acestea costă 10 lei în avans, urmând ca în seara evenimentului să poată fi achiziționate de la fața locului cu 20 de lei! Numărul fanilor ce se pot delecta cu sound-ul marca Addo&Scopter este limitat la 80, în concordanță cu normele I.S.U., astfel că recomandarea noastră e să vă procurați din timp brățările.

Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

 


feb-3-events-mockup-4

Rate this post

Leave a comment