Addo și Scopter electrizează sâmbătă scena Airfield Festival!

Rezidenții noștri vor fi prezenți sâmbătă pe scena Hummingbird, a festivalului Airfield, ajuns la cea de-a treia ediție.

Evenimentul e organizat la Aerodromul Măgura, din Cisnădie, Sibiu.

Mai frumos spus, după cum declară chiar organizatorii festivalului, ”acolo unde visele zburdă libere printre nori și soarele te mângâie cu lumina lui caldă”.

Addo și Scopter fac întotdeauna echipă bună, cei doi fiind unii dintre cei mai experimentați DJ din orașul nostru, petrecerile avându-i pe ei în spatele mixerului fiind de pomină aproape fără excepție.

Întregul program al Airfield Fest poate fi accesat pe pagina oficială de Facebook a festivalului, aici, precum și pe site-ul oficial Airfield Festival.

Dacă decideți să luați drumul Sibiului în weekend, nu veți regreta, Airfield reprezentând un motiv suficient de solid pentru o deplasare cu scop muzical.

Cert e că pe lângă ambasadorii AVimag, pe scena festivalului vor urca, între alții, Looptroop Rockers, Paraziții, Omu Gnom & DJ Undoo, Jay Bliss (prezent anul trecut pe scena Laboratorului de Techno), Macanache, Dope DOD, Rosario Internullo, Subcarpați, CTC, The Model.

Nu vor lipsi nici prietenii noștri arădeni de la ABC, Mihai Popoviciu, Grimus, Șatra B.E.N.Z., Gorgon City, Afu-ra, Cumicu, Argatu și, nu în ultimul rând, VID aka Egal 3, tocmai artistul care ne va onora cu prezența în cadrul Laboratorului de Techno 5, organizat în spațiul fostei uzine Foto din cartierul Unirii, pe data de 8 iulie (Biletele în avans au fost deja puse în vânzare, cu 25 de lei).

Prețul unui abonament la Airfield este de 149 de lei, în timp ce biletele pe zile pot fi achiziționate de la fața locului după cum urmează: joi și duminică 50 de lei, vineri și sambătă 60 lei, iar accesul în spațiul de camping costă 60 de lei.

În încheiere, sperăm că setul lui Scopter vă va trezi cheful de petrecere pentru acest sfârșit de săptămână, oriunde v-ați afla! 🙂

 

 

 

Rate this post

Leave a comment