Addo și Resa predau prima lecție de techno a primăverii la AVi

Noaptea de vineri spre sâmbătă trebuie bifată de toți iubitorii muzicii electronice în clubul AVi, unde Addo și Resa au pregătit o lecție de house/minimal/techno cu public.

addo

            Addo ► https://www.facebook.com/addotricktrack
https://soundcloud.com/addo

Cel mai cunoscut rezident al clubului AVi, apreciat de fani atât pe plan local, cât și în afara granițelor mureșene, Addo este unul dintre DJii cu care ne mândrim nu doar datorită calității seturilor sale, ci și datorită faptului că se comportă asemeni unui ambasador al muzicii electronice de calitate oriunde pune muzică, indiferent dacă e vorba de, să zicem, Electric Castle, DelaHoya sau de Laboratorul de Techno.

Și se ridică la nivelul așteptărilor chiar dacă pune muzică alături de Barac, Priku sau Suciu.

A strălucit peste tot și intenționează să o facă în continuare, iar noi suntem norocoșii care avem oportunitatea de a ne lăsa cultivați pe plan muzical de fiecare dată când participăm la un event cu Addo la pupitru.

Kay Ross ph

Resa ► https://www.facebook.com/resa1801/
► https://soundcloud.com/resa1801

Resa este un alt nume sonor din lista artiștilor de muzică electronică pe care i-a dat Târgu-Mureșul. Din fericire pentru noi, se simte ca acasă la AVi și nu îi e rușine să mărturisească faptul că ”Avi păstrează orașul pe hartă în materie de nightlife/clubbing și o face bine. Pot să afirm fără nici o reținere că în Avi mă simt cel mai bine punând muzică, un adevărat templu al culturii muzicii electronice”.

Vă recomandăm, deci, să vă pregătiți încălțămintea de sacrificiu, caietele și pixurile, pentru că profesorii/DJii sunt gata să de maratonul cultural de vineri noapte.

Pentru a intra în posesia brațărilor de #acces la evenimentul de vineri trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului #AVi –>> Mara Nemes , Andreea Achim (J’ai Bistrot), Scurtu Daniel sau să trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

17015916_1446017035429811_5500047828989763397_o

Eveniment Facebook → https://www.facebook.com/events/234532843676968/

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment