Addo și Resa anunță startul weekend-ului! Diseară e live stream la AVi!

Fanii muzicii techno sunt așteptați în această seară, cu începere de la ora 20:00 și până în jurul miezului nopții, la AVi, unde va avea loc o nouă desfășurare de forțe transmisă live pe canalul de Youtube Avimag, precum și în comunitatea Avimag de pe Facebook, unde îl veți putea asculta și reasculta ori de câte ori aveți ocazia.

Accesul publicului e gratuit în club, deci vă așteptăm la o serată lejeră și plăcută la AVi, premergătoare sfârșitului de săptămână. Așteptăm cu real interes să ne adunăm cu toții diseară la AVi pentru a dansa puțin, pentru a bea puțin (barul e plin ochi!), pentru a asculta muzică bună și pentru a ne bucura de atmosfera unică din AVi.

Live Stream-ul de azi va fi un bun prilej pentru Resa să își facă încălzirea pentru mâine seară, când artistul are o misiune clară, alături de Macarie și Nemeș, și anume aceea de a ne face fericiți o noapte întreagă prin intermediul muzicii.

Addo este, fără teamă că exagerăm în vreun fel, DJ-ul datorită căruia ne încărcăm cu energie și chef de party doar dacă-i vedem numele pe line up. Asta, pentru că știm de ce e în stare, iar maratonul muzical de săptămâna trecută, cu Herodot și Charlie, stă mărturie în acest sens.

Totuși, fără falsă modestie, voi sunteți cei care îi conferă clubului nostru vibe-ul acela pe care îl laudă toți cei care îi trec pragul. Vă mulțumim pentru asta 🙂

Noi ne-am făcut datoria, DJii sunt și ei pregătiți, deci nu ne rămâne decât să ne întâlnim cu toții diseară de la 20:00. Până atunci, vă lăsăm în compania lui Addo și a unuia dintre seturile sale care și-au făcut bine loc în inimile noastre:

https://soundcloud.com/avimag/addo-club-avi-26-09-2015

Rate this post

Leave a comment