Addo și Paul K aduc împreună sound-ul primăverii la AVi

Weekend-ul următor va începe sub cele mai bune auspicii la AVi, locul în care fanii techno-ului primesc săptămânal lecții de muzică electronică predate de unii dintre cei mai buni artiști ai genului.

16809861_1252516841450751_1763967298_n

A venit momentul ca Addo și Paul K să se afle în spatele pupitrului în cadrul manifestării cu iz cultural ce va fi găzduită la AVi, în noaptea de vineri, începând cu ora 23.30.

Despre Addo am avea multe de scris, fiind rezidentul AVi și, în același timp, unul dintre DJii pe care îi iubim cel mai intens, ca urmare a nenumăratelor amintiri frumoase pe care ni le-a întipărit pe retina sufletului la fiecare event la care s-a aflat în fața mixerului.

Addo 123

Cu mai bine de un deceniu de muzică electronică în spate, Addo va servi o porție zdravănă de techno, house și minimale ce va ține cu siguranță publicul spectator pe muchie de cuțit întreaga noapte.

Addo ► https://www.facebook.com/addotricktrack
https://soundcloud.com/addo

paul-k-2

Paul K revine la AVi după ce vara trecută a încântat pe toată lumea, alături de Nu Zău, la Hotel Privo, în cadrul primului event în aer liber din, sperăm noi, o serie ce va fi continuată și în 2017.

Puteți urmări prestația rezidentului Midi aici, precum și pe canalul de Youtube Avimag.

Paul K are stilul său personal, care se diferențiază de cel al colegilor de breaslă cu ușurință, venind cu un groove ademenitor și subtil deopotrivă, prin fiecare piesă pe care o mixează. Reprezentant al valului românesc de artiști ai muzicii electronice, Paul K transmite prin seturile sale stări de spirit și trăiri pozitive, făcând din acestea o experiență aparte.

Paul K ► https://www.facebook.com/paulifikation/
https://soundcloud.com/rqzandpaulk

Va fi ultimul eveniment cu caracter cultural și educativ organizat la AVi în această iarnă calendaristică, deci putem forța o metaforă și să-i numim vestitori ai primăverii pe Addo și Paul K.

16900073_1252516844784084_1921169084_n

Numărul fanilor ce se pot delecta cu muzica lui Melodie și Macarie este limitat la 80, în concordanță cu normele I.S.U., astfel că recomandarea noastră e să vă procurați din timp brățările.

Eveniment Facebook → https://www.facebook.com/events/1855112741437515/

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

 

Rate this post

Leave a comment