Addo și Oana fac spectacol la Sighișoara! Septembrie spectaculos la DAVA Festival!

Am așteptat ani buni până să avem parte de o petrecere așa cum se cuvine și la Sighișoara. Comunitatea fanilor muzicii electronice de acolo merită să se regăsească într-un festival dedicat lor.

DAVA Festival / Sighisoara / 8-9 September 2018

DAVA, a 2-days festival located in the epic landscape of Central Transylvania – Sighisoara, brings together world-class DJs, great vibes and a unique location.Meet: Stefano Noferini // Monkey Safari // Sébastien Léger // Simina Grigoriu // Wankelmut + many more___Get your festival tickets here: https://davafestival.com/buy-your-ticket/#davafestival #goodvibes #welovesighisoara___Proudly supported by Burn Energy Drink, AQUA Carpatica & Domeniile Samburesti.

Publicată de Dava Festival pe Miercuri, 8 august 2018

Prima ediție a festivalului DAVA o să acapareze Cetatea în perioada 8-9 septembrie, urmând să avem parte de două zile și nopți încărcate doldora cu muzică din partea unor artiști pe placul nostru, cunoscuți, unii dintre ei, la nivel mondial.

Festivalul va dispune de două scene, peste 30 de DJ români și străini confirmați, camping și zone de mâncare și băutură.

Printre artiștii care se vor afla în spatele mixerului la DAVA Festival se numără Stefano Noferini, Monkey Safari, 2000 and one, Artslaves, Marika, Alex Sharp, Brlee, Gabriel Ross, Kole, Victhor (live), Reg Pig Flower, Charlie, Paul K, Dubphone, Ada Kaleh și Simina Grigoriu.

Evident, în lineup se regăsesc și alte nume incitante, lista completă și alte informații fiind disponibile pe eventul de Facebook al festivalului, aici.

Addo și Oana sunt reprezentanții noștri la DAVA Festival, ei urmând să țină steagul Avimag sus în spatele deck-ului și să le ofere clipe muzicale de neuitat participanților la eveniment.

Ca o excepție de la regulă, era timpul să vizităm și noi Cetatea Medievală, obișnuiți fiind cu căldura sighișorenilor care dansează fără oprire la party-urile marca Avimag de la Uzina Foto sau din cel mai important club mureșean, AVi.

Biletele pentru DAVA Festival pot fi achiziționate online, de pe festicket.com, aici. Prețul lor e de 100 de lei pentru oricare din cele două zile, respectiv 200 de lei pentru întreg festivalul. 

Rate this post

Leave a comment