Addo, Scopter, Privo Terrace și techno de calitate. Rețeta unei seri excelente de vineri

Fanii techno-ului s-au adunat vineri seară la Privo Terrace pentru câteva ore piperate cu muzică electronică de calitate, servită de doi dintre cei mai apreciați DJ locali, Scopter și Addo.

Începând cu orele 17.00 și până la 22.00, zecile de mureșeni prezenți la fața locului au avut parte de un spațiu ideal pentru dans și socializare pe ritm de techno, house și alte genuri conexe. Setul celor doi a fost transmis live pe canalul de Youtube AVimag și poate fi revăzut/ascultat aici.

Nimic nu se compară cu un apus frumos de soare pe ritmuri electronice, alături de cei dragi, astfel că cei prezenți s-au bucurat de un spectacol de culoare pe cer, în timp ce la pupitru Addo și Scopter serveau piese care descrețeau fețele tuturor ca urmare a vibe-ului pozitiv transmis.

Iar vremea a ținut și de această dată cu organizatorii, atmosfera fiind una de zile mari, iar temperatura ridicată și datorită oamenilor frumoși aflați la fața locului. Perfect pentru o vineri seară în cel mai frumos spațiu pentru petreceri în aer liber existent la ora actuală în Târgu-Mureș.

Seria party-urilor AVimag va continua sâmbăta viitoare, cu începere dela orele 23.00, când Radu Mirică, Oana și Katu promit un show de zile mari la AVi. Ne vedem acolo!

 

 

Rate this post

Leave a comment