Addo revine la pupitrul AVi! Live Stream joi de la ora 20:00!

Joia asta reîncepem tradiția Live Stream-urilor! Astfel, pe 7 noiembrie, cu începere de la ora 20:00, fanii muzicii techno, house și a genurilor adiacente vor avea parte de o audiție live de muzică electronică pe gustul lor.

Iată că după o pauză de un sezon, serile de joi cu techno live, servit din abundență de către unii dintre cei mai apreciați artiști care ne trec pragul, revin la AVi săptămâna asta.

Și pentru că ne face plăcere ca lucrurile frumoase să fie făcute și cu suflet, îl aducem în spatele pupitrului pe Addo, rezidentul AVi alături de care am trăit unele dintre cele mai frumoase petreceri și față de care simțim o apropiere cu totul specială.

Vom fi live începând cu ora 20:00 pe pagina de Facebook Avimag, așadar vă așteptăm să interveniți oricând cu reacții și comentarii ca să fie o experiență cât mai interactivă și plăcută.

Ca de obicei, nu ne referim la un party propriu-zis joi seara, ci la o audiție plăcută de techno care să ne pregătească pentru sfârșitul de săptămână care urmează.

Pe canalele de Youtube și Soundcloud Avimag vă sunt puse oricând la dispoziție seturile precedente înregistrate la AVi, iar pentru ediția de joi ne-am gândit să share-uim set-ul fabulos al lui Addo și Suciu din urmă cu trei ani. O poveste piperată cu multă pasiune pentru muzică. Audiție plăcută!

Rate this post

Leave a comment