Addo revine joi cu un Live Stream! Hostox și Octave ne încântă sâmbătă! Ce weekend vom avea la AVi!

Vom dansa cum ne place nouă s-o facem, fără oprire și intens, profitând de sistemul audio Funktion One, care transmite muzica exact așa cum trebuie ea să sune de fapt. Nu mai vorbim de atmosfera minunată pe care o creăm în fiecare sfârșit de săptămână la AVi!

Weekend-urile cele mai frumoase încep de joi și la AVi nu facem notă discordantă!

Addo revine la pupitrul său preferat pentru un nou episod din seria Live Stream-urilor Avimag joi, începând cu ora 20:00. Ne amintim cu drag de seturile sale precedente și suntem convinși că și de data asta rezidentul nostru o va da așa cum trebuie.

iON ne-a încântat cu setul lui de peste două ore joia trecută, semn că artiștii aflați sub egida AVi sunt în formă maximă.

Vineri petrecem cum se cuvine în cadrul 44 Up | Techno Session, începând cu ora 23:00! Cojoc, DJ Cross, DJ Blaise și Turck vor da tot ce au mai bun din spatele pupitrului.

Detalii despre eveniment vă sunt puse la dispoziție și pe eventul de pe Facebook, aici.

Și pentru că primul sfârșit de săptămână din noiembrie TREBUIE să fie memorabil, Memoire organizează o super petrecere la AVi sâmbătă noapte! Octave și Hostox vin la AVi! Ați auzit bine!

Doi dintre cei mai apreciați DJ/produceri ai noului val vin în premieră în cel mai important club din Târgu-Mureș sâmbătă, începând cu ora 23:00, avându-i alături și pe Stefan și pe Burex, pentru ca tacâmul să fie 100% complet.

Veți avea parte, așadar, de trei seri/nopți cu nu mai puțin de nouă artiști la deck, fiindu-vă pregătită o serie de party-uri back to back ce vă va face viața mai frumoasă, încărcată cu amintiri, piese ”de-alea bune bune” și zâmbete multe.

Detalii vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici. Biletele costă 30 de lei, pot fi achiziționate strict de la intrarea în club. Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este interzis.

Vom reveni cu noi detalii despre aceste petreceri fabuloase anunțate pentru sfârșitul de săptămână.

Abia așteptăm să dansăm împreună!

Rate this post

Leave a comment