Addo reprezintă AVi la ediția a noua de Snow Fest – Les Deux Alpes!

Festivalul Snow Fest a ajuns la ediția cu numărul 9, urmând ca în stațiunea Les 2 Alpes să aveți parte nu doar de sporturi de iarnă, dar și de noi concerte outdoor și indoor alături de cei mai îndrăgiți artiști români. Îi amintim aici pe CTC, Dirty Shirt, EYEDROPS, GOLAN [DJ SET], Moonlight Breakfast, Omul cu sobolani, Robin and the Backstabbers, Satellites, Ska-nk, THE CASE, The Kryptonite Sparks, Tourette Roulette, Yelllow și mulți, foarte mulți alții.

Festivalul are loc în perioada 23-30 martie și implică 225km de pârtii pentru toate nivelurile, 53 de instalații de transport pe cablu pregătite pentru concursuri și freestyle, après ski la 2600m altitudine, show-uri de stand-up comedy, plus, desigur, muzică de senzație și de diverse genuri.

Ne vom focusa atenția asupra muzicii electronice, reprezentată excelent în stațiunea din Alpii francezi. Și avem cu ce ne lăuda, întrucât Addo, rezidentul nostru și totodată unul dintre cei mai apreciați DJ mureșeni, va face parte din lineup-ul festivalului. Ca în edițiile precedente, Addo îl va avea alături și pe Scopter. Cojoc, cel care ne va încânta cu muzica sa la AVi chiar în această vineri, la Ariki Showcase, se va afla și el la Deux Alpes luna viitoare.

Alți artiști de muzică electronică ce au fost deja confirmați de organizatori sunt, în ordine alfabetică, Clau, Colin, Horace Dan D, Just D’Light, Kc & Deepermind, Livio & Roby, Mihai Popoviciu, Pagal, Sampol, Seitele, Vygo, Andreea Veder, Dj Antenna, Blanilla, Bully, DJ Buvnitz, CDj Cristian-Daniel, Detour, Flow B, MadLiquid, Panda, Pici, Dj Shiver, Szanto Denis, Waren, Dj Wicked, With Two și Zo.

E, după cum puteți vedea, o veritabilă sărbătoare a zăpezii, toate ingredientele fiind delicioase, de la muzică și condițiile oferite practicanților sporturilor de iarnă, până la transport și alte beneficii, să le zicem logistice.

Les Deux Alpes, a doua cea mai veche stațiune din Franța, e ca într-o uriașă „căldare”, între stânci albe și ghețari. E stațiunea apartamentelor cu multe paturi, stațiunea turiștilor care dorm puțin, mănâncă iute și umblă toată ziua în clăpari. E stațiunea stâncilor albe, pe care la fel de bine le vezi de pe ghețarul „La Grave”, cota 3.600, cum le vezi din balconul pensiunii, dimineața la cafea. În cifre, Les Deux Alpes înseamnă 225 km de domeniu schiabil, 92 pârtii și 3.600 m altitudine maximă.

Pune la socoteală și celebrul, fabulosul Freestyle Land Snowpark, plus infrastructura turistică (pe pârtii și în stațiune), remarcabil de bine pusă la punct.

În primă fază, toate aceste date par suficiente pentru ca orice schior, indiferent de nivel și pretenții, să creadă că Les Deux Alpes e raiul sporturilor de iarnă. Stațiunea, însă, e mult mai mult decât atât. E, totodată, unul dintre cele mai bune locuri din Alpi pentru nightlife, spa, wellness și shopping. Avalanche, Le Dome, Brésilien, Smokey Joes și (mai ales) Pano Bar, de la cota 2.600, sunt doar câteva dintre cluburile pentru care stațiunea e ultra-celebră în lume și, în special, printre miile de români care participă, an de an, la Snow Fest.

Concluzie? Les Deux Alpes este schi, schi, schi. Plus party-uri nebune, bere pe terasă dis-de-dimineață la ora 13.00, bronzat pe pârtii și dans în clăpari, la peste 3.000 de metri înălțime. Pentru că totul, în Les Deux Alpes, are loc la înălțime.

Cei ce doresc să participe la ediția cu numărul 9 a Snow Fest trebuie să scoată din buzunar 420 euro pentru înscriere, cu avans 100 de euro și plata integrală până pe 24 februarie

Detalii despre cazare, transport & altele găsiți pe site-ul festivalului, aici.

Mai multe informații vă sunt deja puse la dispoziție pe eventul de Facebook al festivalului, aici.

Practic, Snow Fest înseamnă petreceri la 2600 metri altitudine, concerte outdoor și indoor cu cei mai îndrăgiți artiști români, concursuri și competiții pe pârtie, show-uri de stand-up comedy, apres ski parties combinate cu soarele din martie și voia bună a participanților fac ca ca somnul să fie opțional timp de o săptămană!

Iar faptul că Addo va fi în prim planul evenimentelor este un motiv în plus să ne gândim serios dacă nu dăm o fugă până în Alpii francezi luna viitoare. Aftermovie-ul ediției de anul trecut ne-a convins:

Rate this post

Leave a comment