Addo li se alătură lui Priku, Barac și Herodot pe scena Pitch de la Electric Castle!

Scena techno va fi bine reprezentată și în acest an la Electric Castle, cu artiști din țară și din străinătate care vor zdruncina din rădăcini scena Pitch între 16 și 21 iulie.

17157465_10211436654244793_1648742716637328828_o

Și pentru ca veștile electrice să fie și mai bune, vă anunțăm că Addo, rezidentul AVi, este unul dintre DJii importanți care vor mixa pe scena de techno a festivalului organizat la Castelul Banffy, de la Bonțida.

Addo se alătură, astfel, unor artiști renumiți și apreciați peste tot în lume, precum Barac, Priku, Herodot, Sepp, Charlie, Suciu, Cap, Arapu, Mihigh, ABC, Abelle, Dennis Korablev sau Andrey Zots. Mureșeanul este deja un nume obișnuit pe scena festivalului, fiind prezent încă de la prima ediție.

Pe o parte dintre aceștia ați avut plăcerea de a-i vedea pe viu la AVi, motiv pentru care mândria de a-l avea pe Addo printre ei e cu atât mai mare.

Un alt DJ drag nouă care va mixa pe una din scenele castelului Banffy este Sauce, prezența lui fiind deja una obișnuită la cel mai important festival organizat anual în Transilvania.

Sperăm ca până la startul verii să mai venim cu vești bune din acest punct de vedere, mai ales că iON și Scopter au electrizat scena Booha anul trecut în cadrul festivalului.

Ediția din acest an a festivalului Electric Castle se anunță a fi una fabuloasă, cu Alt-J, Moderat, Nero, Noisia, Metrik, Etherwood, A-Trak, Dixon sau Soom T numărându-se printre headlineri.

Și dacă simțeați că scena house/techno merită mai multă atenție din partea organziatorilor, vă anunțăm cu bucurie că DJ Sneak, Crazy P Soundsystem și Maceo Plex au fost deja anunțați pe lista participanților, așadar ne așteaptă un miez de iulie realmente epic la Bonțida. Sperăm de asemenea că va fi unul lipsit de ploaie 🙂

Biletele la festival încă mai pot fi procurate la prețul de 399 de lei, până în data de 23 martie, iar judecând după line-up și organizarea excelentă din fiecare an, vă recomandăm să nu ratați ediția din acest an a Electric Castle.

Până în iulie, piperăm articolul nostru cu video-uri ale prestațiilor din trecut ale rezidentului AVi la Electric Castle, în speranța că ne vom întâlni cu toții în fața scenei Pitch pentru a ne bucura de muzica lui. Deja știm că va fi o experiență pe care n-o vom uita prea ușor!

Rate this post

Leave a comment