Addo, iON și Cojoc promit show total diseară. Ca-n Berlin și Londra!

Addo și Macarie au făcut parte duminica trecută din lineup-ul The Sunday Afters, petrecere organziată la clubul 512 din Londra, la doar o săptămână după ce același epic Addo, alături de Resa și Oana, de data aceasta, au făcut show la Berlin, în cadrul Ein Freitag mit AVI und ARIKI Records.

Ambele eventuri au fost încununate cu succes, feedback-ul primit fiind mai mult decât pozitiv, artiștii noștri bucurându-se de o susținere importantă atât din partea localnicilor, cât și din partea românilor stabiliți la Londra, respectiv Berlin.

 

Am stat la povești cu băieții, ca să facem o comparație între mult iubitul nostru AVi și cluburile de muzică underground recent bifate de aceștia.

Cu Addo oricum ne întâlnim diseară la AVi, alături de Cojoc și iON, într-unul dintre cele mai interesante party-uri organizate în acest an în cel mai important club din Târgu-Mureș, pentru că va avea lineup-ul format exclusiv cu artiști locali.

Vom avea din nou casa închisă și vom dansa iar până la epuizare cu unii dintre cei mai buni DJ mureșeni. Dar să vedem cum a fost prin Europa pentru rezidenții AVi.

La Berlin am pus muzică de la 2.00 la 6.00, atât separat, cât și împreună, astfel că ne-am distrat destul de mult la pupitru. Lumea a fost foarte receptivă la Berlin, nemții au un cu totul alt mod de a privi petrecerile. Ei merg la party pentru a se distra, pentru a dansa, atât și nimic mai mult.

Nu îi vezi să filmeze, nu te întreabă ce piese ai pus sau ce piesă e aia care merge în momentul respectiv, nu stau supărați în colț. Sunt tot un zâmbet și emană un vibe foarte plăcut și pozitiv”, ne-a confirmat Addo.

La Londra situația a fost oarecum similară, cu detaliul că numărul românilor prezenți la party a fost mult mai mare.

Și în condițiile în care clubul a fost plin chiar dacă event-ul a avut loc în noaptea dintre duminică spre luni… Smonday, practic, când gândurile tuturor sunt îndreptate spre o nouă săptămână la lucru.. putem înțelege potențialul fantastic al Londrei din pucntul de vedere al scenei muzicale underground, una pentru care întregul Regat Unit e parțial responsabilă.

În Londra am pus doar b2b cu Macarie, de la 3.00 la 6.00 dimineața. A fost o atmosferă asemănătoare cu cea de la petrecerile din România, mai ales că au fost mulți români prezenți în public. Oamenii mi-au părut extrem de receptivi la muzica noastră și se vedea că erau puși pe distracție, mai ales că era un party de duminică noapte”, ne-a mărturisit Addo.

Atmosferă foarte frumoasă la Londra, mulți români în public, o experiență extrem de pozitivă. Am fost susținuți de mulți prieteni din Londra și asta ne-a ajutat să ne simțim mai aproape de casă”, afirmă Macarie, cu care o să ne revedem cât de curând la AVi.

În condițiile astea, ni s-a făcut poftă de dans și abia așteptăm Expoziția muzicală care îi va avea în prim plan pe Addo, iON și Cojoc, diseară, începând cu ora 23.00. Să-i arătăm lui Addo cum petrec mureșenii lui de-acasă! 🙂

Biletele costă 20 de lei până la ora 1.00, respeciv 25 de lei după această oră. Eventul de pe Facebook e aici, vă invităm să vă arătați disponibilitatea acolo. 

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment