Addo: ”Hala de la Foto are atmosferă de rave, de ce trebuie pentru muzica asta”

Mai sunt câteva zile până la petrecerea anului în Târgu-Mureș! Livio & Roby este duo-ul letal care a revoluționat sound-ul românesc electronic și care va fi prezent pe scena de la fosta uzină Foto din cartierul Unirii pentru o nouă și spectaculoasă ediție a LDT.

DJ-ul nostru de suflet, Addo, cel mai experimentat dintre rezidenții AVi și unul dintre eroii Laboratorului de Techno cu numărul șase, a stat de vorbă cu reporterii Zi de Zi, oferind astfel o imagine de ansamblu asupra petrecerii de sâmbătă din cartierul Unirii.

Cititorii publicației locale pot astfel să află detalii de la prestația mureșeanului la recent încheiatul Electric Castle, considerat de Addo ca fiind mult peste ediția de anul trecut, evoluția fiind evidentă: ”Se vede o mare evoluție. Față de anul trecut oamenii au urcat cu cinci trepte, așa, dintr-un pas, la toate detaliile”.

Aflăm detalii și despre începuturile în muzică ale DJ-ului nostru preferat, care mărturisește că începuturile sale în muzică au avut loc în urmă cu aproape 16 ani: ”Noi formam un nucleu mic de pasionați de muzică ellectronică. […] În perioada aia nu prea aveam posibilitatea de a descărca muzică, internetul nu era așa de rapid și am avut norocul să prind un pic din perioada în care încă se mai asculta muzică pe vinil. Așa am învățat, ne mai cumpăram viniluri, câte 2-3 în fiecare lună, mai făceam schimb între noi”.

https://soundcloud.com/addo/addo-avi

Referitor la petrecerea de sâmbătă, Addo e convins că Livio și Roby vor face show la Foto, mai ales că ”Din punctul meu de vedere sunt printre cei mai tari din țară și au bagajul necesar ca să dovedească asta. Au un stil al lor, e ceva ce numai la ei auzi și chiar dacă un set de-al lor poate fi foarte liniar, e exact ce trebuie. Au băieții un groove aparte, care te ține acolo în mișcare”.

Întregul interviu se regăsește aici și vă recomandăm să vă pregătiți de LDT6 citindu-l, încărcându-vă astfel de entuziasmul necesar înaintea unei petreceri de o așa anvergură.

V-ați luat biletele în avans? Acestea pot fi achiziționate cu 30 de lei de la reprezentanții de PR ai clubului AVi, Alex Ramadan, Mara Nemeș, Andreea Achim, Cristina Cioci (J’ai Bistrot), Matyas Mar, Scurtu Daniel sau, desigur, să ne trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens. Recomandarea noastră e să vă grăbiți, întrucât numărul tichetelor la preț redus este limitat.

În seara evenimentului, la intrarea în Foto, prețul brățărilor de acces la LDT6 va fi de 40 de lei.

Mai multe detalii referitoare la petrecerea cu Livio & Roby, Addo și Erik în prim plan se regăsesc pe eventul de pe Facebook.

Ne vedem sâmbătă la cel mai spectaculos Laborator de Techno! 🙂

Rate this post

Leave a comment