Addo aduce vara la Satu-Mare! Parallel Summer Session @ Moose Bar!

Cel mai apreciat DJ rezident al clubului AVi se pune în mișcare până la Satu Mare, unde le va aduce de acolo un pic din aroma nesărată a verii. Adică fix capitolul la care excelează veteranul nostru în ale muzicii electronice.

Party-ul Parallel Summer Sessions w. Addo, găzduit de Moose Bar (strada Mișu Klein nr. 1), va însemna muzică bună – în stilul inconfundabil al lui Addo – și o atmosferă fierbinte, cum numai rezidentul nostru poate crea.

Iar spațiul alocat permite asta, fiind , după cum vedeți, o oază de verdeață în plin mediu urban.

Addo nu are nevoie de prea multe prezentări, deși publicul din Satu Mare nu s-a întâlnit prea des cu el, dar suntem convinși – de propria experiență – că se va lăsa cu maratoane de dans și zâmbete până a doua zi, dimineața.

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/575615512876832/

Accesul publicului va costa 10 lei până la miezul nopții, respectiv 15 lei după acea oră, dar mai multe detalii regăsiți pe eventul de Facebook, aici.

Cei ce decid să își petreacă sfârșitul de săptămână la Târgu-Mureș, însă, vor avea parte de party-uri incitante și intrigante!

Mai întâi vom asculta Live Stream-ul cu Saboar mâine seară, de la ora 21:00, pe canalele Avimag.

Vineri ne mutăm la OPUS, unde Lizz, gabriL și Cozmin vor oferi un spectacol muzical de excepție întreaga noapte, urmând ca sâmbătă să încheiem apoteotic weekend-ul cu Studenții Liberi la Techno, un party care îi va aduce la pupitrul din AVi, de la ora 23:00 și până duminică dimineața, pe rezidenții noștri.

https://www.facebook.com/avimag.net/videos/1774198945944950/

 

Rate this post

Leave a comment