Ada Kaleh: ”Eu și Addo o să avem grijă să agităm mările când se cuvine!”

După o lungă așteptare, Ada Kaleh revine la AVi, unul din cluburile din România care îi e aproape de inimă.

A fost un ultim an plin pentru Iulian, piperat cu experiențe care l-au ajutat să evolueze pe plan artistic și să își consolideze poziția de DJ și producător de top pe scena underground românească.

Nu puteam rata oportunitatea de a sta la povești cu Ada Kaleh, pregătindu-ne astfel pentru spectacolul pregătit în această noapte la AVi, unde artistul va împărți pupitrul cu Addo, rezidentul nostru. Ce duo!

Avimag: Salut, Iulian! În sfârșit revii la AVi! Ne-ai lipsit 😀

Ada Kaleh: Bine v-am regăsit, mi-a fost dor de voi!

Avimag: Londra, Marseille, Waha, Ozora, Three Smoked Olives, printre multe altele… ai avut un an foarte încărcat. Mai ai timp și pentru tine?

Ada Kaleh: Subiectul ăsta e destul de puțin discutat, legat de partea cu timp liber sau minte relaxată și liniștită. La mine se manifestă mai violent, cand am programul încărcat într-un fel de stare de depresie artistică, stare care se accentuează daca nu îmi las o lună-două libere să îmi pot intra în starea naturală.

Avimag: Care a fost momentul de apogeu al anului tău, din punct de vedere artistic?

Ada Kaleh: Anul meu a curs în valuri, dar cele mai memorabile experiențe le-am avut la Waha și Ozora. Acolo am simțit că mă pot desfășura lin și fără bariere.

Avimag: Palatul de cleștar EP (inclusiv remixul lui Laurine Frost) e una dintre producțiile marca Ada Kaleh care au văzut lumina zilei în acest an. De care ești cel mai mândru?

Ada Kaleh: Palatul de cleștar, a văzut întâi lumina zilei pe imprint-ul meu personal, acum câțiva ani. Anul ăsta a ieșit din nou la iveală sub sigla legendarului R&S Records.

Deși mulți ar spune că asta ar fi marea mea realizare, atașamentul meu emoțional este către altă piesă din repertoriul meu, și anume Introspecție.

Avimag: Sunt curios care e cel mai mare vis al tău, încă neîmplinit, în ceea ce privește activitatea de DJ.

Ada Kaleh: În ceea ce privește activitatea de DJ nu am mari vise, nu simt că e cu adevărat chemarea mea. În schimb, legat de partea de producție și compoziție… acolo simt că mai am multe de spus. Acum sunt într-o perioadă de regăsire artistică, merg către o zonă mai “shamanică”, psychedelică.

Avimag: Ai mai făcut pereche cu Addo și-n trecut, iar rezultatul a fost pe măsura așteptărilor noastre. Cum preconizezi că va fi vineri noapte?

Ada Kaleh: Dățile trecute când am venit la AVI a fost “smooth sailing”. Și acum va fi la fel, dar o să avem noi grijă să agităm mările când se cuvine.

Avimag: Îți mulțumim pentru timpul acordat, ne vedem diseară!

Vă așteptăm în număr mare la AVi diseară, căci ne așteaptă o petrecere de pomină! Biletele costă 25 de lei și vor putea fi achiziționate, la garderobă.

Totodată, vă informăm că tokenurile vor putea fi achiziționate în incinta clubului.

Aveți, desigur, la dispoziție posibilitatea de a lua legătura cu noi via email, la PR@avimag.net în acest sens, atât pentru informații referitoare la bilete, cât și detalii priving evenimentul.

Mai multe detalii referitoare la petrecerea de vineri puteți găsi pe eventul de pe Facebook.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

https://soundcloud.com/adakalehromania/ada-kaleh-ozora-festival-2017-the-dome-stage

Rate this post

Leave a comment