Ada Kaleh, Bread&Butter, Addo și Scopter vă invită la Uzină! Laboratorul de Techno 8

Pe măsură ce ne apropiem de weekend, cresc emoțiile. Cum altfel, când urmează să ne revedem cu toții în cel mai spectaculos spațiu destinat petrecerilor de muzică electronică existent în Mureș?

Tu ți-ai luat bilet? Dacă nu, ce mai aștepți? Se dau ca pâinea caldă 🙂

Fosta Uzină Foto va deveni vineri, începând cu ora 23:00, gazda fanilor muzicii electronice underground din Târgu-Mureș și nu numai, precum și locul de desfășurare a celui mai spectaculos party organizat an de an la Târgu-Mureș, Laboratorul de Techno.

I-am avut alături până acum pe Priku, Barac, Livio&Roby, Gescu, Mihigh și mulți alții, care ne-au oferit seturi memorabile și clipe de neuitat alături de cei dragi.

 

Ada Kaleh revine pe scena LDT după ce în trecut am dansat fără oprire pe ritmurile muzicii sale, iar ținând cont de faptul că Addo și Scopter îl vor susține în momentele grele, pe lângă deja seriosul aport al lui Bread&Butter, de la ABC-ul arădean, putem afirma fără falsă modestie că Laboratrul de Techno cu numărul 8 va fi cel mai mișto de până acum, de departe!

Line-Up:                                                                                                       

★ Ada Kaleh ➔ https://soundcloud.com/adakalehromania

★ Bread & Butter (ABC) ➔ https://soundcloud.com/breadtothebutter

★ Addo ➔ https://soundcloud.com/addo

★ Scopter ➔ https://soundcloud.com/sc8pter

Event-ul de Facebook e aici și vă invităm să vă alăturați celor care și-au arătat disponibilitatea pentru party-ul de vineri.

Cât despre bilete, acestea se găsesc online, pe livetickets.ro. Acestea costă 35 de lei online, respectiv 40 de lei în noaptea evenimentului, la intrarea în Uzină. Sfatul nostru e să vă grăbiți în a vă achiziționa biletele, pentru a fi siguri de accesul în Laborator.

https://soundcloud.com/breadtothebutter/marti-pe-inserat

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Eveniment susținut de COCA-COLA!

 

Rate this post

Leave a comment