About

AVimag este proiectul dedicat 100% muzicii electronice din România, întregii culturi din jurul acestui fenomen, precum și artiștilor și producătorilor din spectrul muzicii electronice.
DJii români și producătorii de muzică electronică underground, în special techno, house, minimal și derivate ale acestor genuri, reprezintă principalii artizani ai unui veritabil fenomen de masă la nivel mondial.
Muzica unește mulțimi și cultivă spirite, iar AVimag se vrea a fi o sursă de educație și informație pentru toți aceia care iubesc acest tip de muzică și acest stil de viață. Din acest motiv, AVimag oferă atât știri și noutăți legate de industrie, artiști și eventuri, cât și prezentări ale DJilor, cluburilor și produselor discografice lansate pe piață. Punem accent și pe review-urile principalelor manifestări dedicate genului și organizate în țară. De asemenea, show-urile și seturile Live Stream vor fi puse la dispoziția fanilor muzicii.
Shop-ul nostru online va oferi o gama larga de produse dedicate iubitorilor muzicii electronice și ai stilului de viață promovat de acesta.