ABC-ul muzicii techno, predat de profi arădeni la AVi

Cei mai cunoscuți DJ pe care i-a dat Aradul vor face echipă, vineri, cu iON, pentru o lecție de cultură muzicală de la care nu ai voie să lipsești dacă iubești cu adevărat muzica electronică.

AVi a devenit epicentrul local pentru nopțile marcate de muzică bună, atmosferă friendly și dans fără oprire, iar atâta timp cât în fața pupitrului se află DJ care își fac treaba mânați de pasiunea pentru artă, obiceiurile se păstrează weekend de weekend.

Nu facem excepție nici vineri, când iON, Iorgovan și Bread&Butter vor cuceri prin muzică reduta AVi, anunțându-se încă de pe-acum o noapte memorabilă.

iON ► https://www.facebook.com/ionbucerzan
► https://soundcloud.com/ion-ion-ion

iON revine la pupitrul său preferat, de unde și-a obișnuit fanii cu seturi excelente, fără excepție. Focusat pe buna dispoziție a celor prezenți la party-urile la care pune muzică, mureșeanul își așteaptă armata de followeri la AVi pentru o demonstrație de forță.

Zicala ”niciun an fără ABC la AVi” prinde contur, întrucât ne-am obișnuit ca an de an să-i găzduim pe DJii noștri preferați din Arad, care aduc mereu cu zâmbetul pe buze garanția calității.

Pentru a intra în posesia brațărilor de #acces la evenimentul de vineri trebuie să luați legătura cu reprezentanții PR ai clubului AVi –>> Mara Nemes , Andreea Achim (J’ai Bistrot), Scurtu Daniel sau să trimiteți un email la PR@avimag.net în acest sens.

Acestea costă 20 lei în avans, urmând ca în seara evenimentului să poată fi achiziționate de la fața locului cu 30 de lei! Numărul fanilor ce se pot delecta cu muzica lui iON, Iorgovan și Bread&Butter este limitat la 80, în concordanță cu normele I.S.U., astfel că recomandarea noastră e să vă procurați din timp brățările.

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment