A înnebunit Sakura și tu vrei să fiu cuminte? Red Pig Flower face spectacol vineri la AVi!

Pentru prima dată la Târgu-Mureș, un artist originar din Japonia va mixa live la AVi, în ceea ce se anunță a fi unul dintre cele mai interesante eventuri organizate până acum de Avimag în 2018.

Sakura este, în tradiția niponă, sărbătoarea înfloririi cireşilor, evenimentul spectaculos al naturii. Obiceiul japoneză este aşteptată de întreaga lume, iar având o istorie care merge până în secolul al VIII-lea, floarea de cireş a devenit simbolul naţional al Japoniei.

Red Pig Flower înseamnă frumusețe și techno în stil nipon. Prezența artistei în cel mai important club din Târgu-Mureș, vineri, cu începere de la ora 23:00, se traduce prin faptul că suntem invitați la o sesiune de dans intensiv. Toți. Toată lumea, fără nicio excepție!

Și pentru ca meniul să fie complet, i-am chemat pe Nemeș și Resa să i se alăture la pupitru artistei stabilite în Berlin și Londra, întrucât stilul lor se pliază perfect pe filmul muzical al lui Red Pig Flower.

Red Light Radio Amsterdam

Publicată de Sound Of Vast pe Miercuri, 9 august 2017

Co-founder al labelului ”Sound of Vast”, Red Pig Flower se autointitulează o visătoare profesionistă, nebună după sunete și pasionată de arta vizuală.

Un foarte apreciat DJ și producător, tânăra s-a apucat de muzică la 17 ani, fiind prezentă în cluburi importante din Seul și Tokio, până în 2010, când s-a mutat la Londra și și-a continuat evoluția artistică în cele mai importante cluburi din Europa.

Nemeș și Resa vor completa meniul petrecerii de vineri noapte de la AVi, rezidenții noștri fiind entuziasmați de faptul că vor pune muzică alături de artista originară din Japonia.

Le împărtășim și noi entuziasmul și abia așteptăm să dansăm pe ritmurile japonezei.

Găsiți informații legate de petrecerea de vineri noapte și pe eventul de Facebook, aici. Vă invităm, dealtfel, să vă arătați disponibilitatea sau interesul pentru party-ul din weekend.

Red pig flower: LIVE JAM at Bergen kjott

While staying bergen now I'm developing few tracks while doing live jam, I found this way of producing is a lot of fun, here is a little piece of what I am doing here. (sound quality is not the best due to the camera)

Publicată de Red pig flower pe Marţi, 14 februarie 2017

Intrarea la petrecere include și consumație. Astfel, accesul la petrecere costă 50 de lei, dintre care 28 reprezintă cele două tokenuri oferite pentru consumația la bar.

Biletele vor fi puse în vânzare exclusiv la AVi, în noaptea evenimentului. Nu rezervăm bilete!

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment