A doua ediție a Laboratorului de Techno din această vară va avea loc pe 22 Iulie

Editia a II-a a Laboratorului de Techno va avea loc vineri, 22 Iulie in aceeasi locatie unde v-ați obișnuit pana acum, la Uzina Foto, care împlinește anul acesta 42 de ani de existența si 19 ani de la închidere.

Fosta “Uzina de Materiale Fotosensibile Azomureș” a fost brandul fotografic si video al românilor. Până în 1989, filmele foto marca Azomureş au dominat piaţa românească de profil, producţia cinematografică românească este imprimată pe aceste filme, iar clinicile sau secţiile de radiologie din spitalele româneşti foloseau produsele fabricate la Târgu Mureş.

Motiv de sărbătoare sau nu, pe 22 Iulie ne încărcăm bateriile si sufletul cu bună stare la LDT,  unde ii vom avea alaturi ca invitati pe Cally, Macarie, Dariusher, criC & Sunet, care ne vor purta într-o  călătorie muzicală cu piesele lor “secrete”  😉

Vino cu cine ti-e foarte drag ca tare bine-i intre oameni faini sa nu subțiem esenta. Omul posac lasa-l acasa ca leac acum n-o sa-i gasesti 🙂

Biletele se pot cumpara de pe site-ul www.livetickets.ro sau de aici 👇

Va rugam frumos sa respectați Regulamentul de Ordine interioară (R.O.I) care îl veți primii in detaliu pe mail la achiziționarea biletului si la intrare în locatia evenimentului.

Principalele reguli sunt:

1. Accesul este permis doar persoanelor peste 18 ani! 🔞

2. Nu este permis fumatul 🚭 în interior, introducerea de băuturi alcoolice sau răcoritoare, nu este tolerată deținerea și consumul de substanțe ilegale ❌, și nu este permisă precum și părăsirea evenimentului cu sticle de vin, bere, pahare, scrumiere etc.

3. Clienții și invitații nu vor inoportuna activitatea DJ-ilor/artiștilor. 

4. Vor fi evacuate de la eveniment, imediat ce au fost depistate, persoanele care:
– se află într-o evidentă stare de ebrietate, ori sub influența substanțelor psihoactive; 

– au un comportament obscen; 

– agresează fizic sau verbal persoanele din jur; 

– produc stricăciuni sau daune obiectelor de inventar puse la dispoziție pe parcursul evenimentului; 

– provoacă dezordine sau creează premisele izbucnirii unor altercații între invitați/clienți

Rate this post

Leave a comment