360* presents: Vlad Dinu, Boola, Cerghi, Resa @ Uzina Foto [11.11.2023]

Cu o istorie plină de evenimente memorabile, Uzina Foto din Târgu Mureș este gata să revină în forță pe scena muzicală, aducând un nou proiect numit “360°”. Inițiativa aparține celor de la “180°”, și este destinată celor care își amintesc cu drag de serile de neuitat pe care le-au oferit. Așadar, faceți loc în calendarul vostru pentru data de 11 Noiembrie și pregătiți-vă pentru o experiență muzicală de excepție!


Artiștii care vor face atmosfera pe parcursul serii sunt Vlad Dinu, Boola, Cerghi și Resa. Vom asista la seturi de neegalat, pregătite să vă conducă într-o călătorie sonoră memorabilă.

Artistul Boola, care a debutat în 2008 la [a:rpia:r], are în spate numeroase release-uri la labeluri de renume precum Innervisions, Rekids și Cécille Records. Prin sound-ul său unic și creativitatea sa muzicală, Boola este un nume de referință în lumea muzicii electronice.

Boola – releas discogs.com [atinge aici]

Vlad Dinu nu se lasă mai prejos, având la activ release-uri în colaborare cu artiști consacrați precum Tommy Vicari Jnr sau Swayzak. Proiectul său “FloatingChord”, o colaborare cu Boola, a cucerit deja criticii și publicul, demonstrând încă o dată talentul său.

Vlad Dinu – productie discografica pe discogs.com – [atinge aici]

Cerghi și Resa, artiști locali foarte apreciați în comunitatea mureșeană underground, vor completa line-up-ul și vor aduce un vibe local autentic și pasiune pentru muzica electronică.

Așadar, pregătiți-vă să vă pierdeți în ritmurile captivante ale serii de la “360°”, să vă bucurați de reîntâlnirea cu muzica bună și cu o comunitate pasionată de sunetele electronice. Sâmbătă, 11 Noiembrie, Uzina Foto din Târgu Mureș vă așteaptă cu brațele deschise pentru o noapte de dans și distracție. Rezervați-vă biletele și pregătiți-vă să fiți parte dintr-o experiență muzicală de excepție!

Biletele le puteți achiziționa în avans din tabelul de mai jos sau de pe LiveTickets.ro

Rate this post

Leave a comment