15 ani de AVi sărbătoriți cum se cuvine! Daytime anniversary cu caLLy, Ada Kaleh și Nemeș!

Când spui clubbing în Târgu-Mureș, practic spui AVi, invariabil. Un local cu o istorie extrem de bogată, care a impresionat majoritatea artiștilor care i-au trecut pragul de-a lungul a celor 15 ani de existență. Și nu au fost deloc puțini… ne-ar lua câteva ore doar să-i înșiruim pe toți și probabil o viață de om pentru a asculta toate seturile care au încântat audiența de-a lungul timpului.

Clubul AVi a fost realizat in anul 2004, iar in anul 2006 a câştigat Premiul DuPont/Bienala de Arhitectura Bucuresti, organizat la Ateneul Român, “Premiile industriei româneşti de arhitectură”, la sectiunea premii speciale. Mai multe detalii despre design-ul clubului si fotografii – aici.

Noiembrie este luna care marchează an de an continua legendă vie a petrecerilor electronice underground mureșene numită AVi, iar noi nu facem rabat de la datini nici în acest an.

16 noiembrie va fi data la care ne vom aduna toți cei mânați de pasiunea pentru muzica electronică, în cel mai important club din Târgu-Mureș, pentru un party ca-n vremurile bune.

De dimineață și până la miezul nopții. Maraton de dans și de muzică techno așa cum ne place nouă, bubuind întruna din sistemul audio Funktion One.

Daytime Anniversary-ul îi va avea în prim plan pe Nemeș, rezidentul nostru mereu spectaculos, care intenționat scoate la iveală melodii care ne ung pe suflet în fiecare set al său.

Acesta își va lua locul în spatele pupitrului începând cu ora 11.00, fiind urmat câteva ore mai târziu de caLLy, începând cu ora 14:00, DJ-ul care a ne-a oferit unele dintre cele mai plăcute amintiri în ultimii ani, fie la AVi, fie la Foto, prin intermediul muzicii sale excelente.

Ada Kaleh, bunul nostru prieten, mereu încântat de publicul mureșean și de atmosfera creată într-unul din cluburile sale preferate, AVi (o spune chiar el, nu noi! n.red.), va încheia aniversarea la ora 00:00.

Se anunță, deci, un party ca-n vremurile bune la AVi pe data de 16 noiembrie, un party de la care nu are voie să lipsească nimeni!

Mai multe detalii vă sunt puse la dispoziție pe eventul de Facebook, aici.

Biletele au fost deja puse în vânzare pe livetickets.ro. 

Până pe data de 9 noiembrie, acestea vor putea fi achiziționate cu 35 de lei, urmând ca după acea dată să coste 45 de lei. Numărul biletelor e limitat conform normelor impuse de I.S.U., așadar vă recomandăm să vi le procurați din timp.

Astea fiind spuse, LA MULȚI ANI, AVi! Ne dăm întâlnire pe 16 noiembrie cu Ada Kaleh, caLLy și Nemeș!

Rate this post

Leave a comment