14 iunie. Laboratorul de Techno. Uzina Foto. Tot ce contează, restul e can-can!

Iunie marchează reluarea unei tradiții vechi la Târgu-Mureș. Laboratorul de Techno revine în forță pe 14 iunie, marcând în mod oficial startul sezonului petrecerilor găduite de fosta Uzină Foto din cartierul Unirii.

Cea mai spectaculoasă petrecere de muzică electronică organizată anual, pe timp de vară, la Târgu-Mureș, va acapara întreaga comunitate de pasionați de techno și genuri conexe, la fel ca de fiecare dată.

Ne așteptăm la un nou sezon încărcat cu artiști care mai de care mai apreciați și așteptați de voi în spatele pupitrului, spectacole vizuale de excepție, marca Japian, alcool din belșug și dans până la epuizarea tuturor energiilor. În cel mai pur stil LDT! Nopți agitate și dimineți minunate.

Vara aceasta va marca ultimul sezon de LDT la Foto, deci sfatul nostru e să nu ratați nicio ocazie de a vă simți bine alături de noi în fosta uzină.

Vă invităm să vă arătați disponibilitatea pe eventul de Facebook, aici, urmând astfel să vă conectați la sursa de informații referitoare la party-ul din 14 iunie.

Și tocmai pentru că e ultimul sezon de LDT la Foto, vom menține un aer de mister în jurul line up-ului primului Laborator de Techno al sezonului, urmând să revenim cu detalii după party-ul ce va anunța closing-ul clubului AVi pe timp de vară.

Biletele pentru susținerea artiștilor participanți la LDT au fost puse în vânzare deja pe livetickets.ro, urmând ca acestea să coste 25 de lei până în data de 16 mai, 35 de lei după acea dată, respectiv 45 de lei în noaptea evenimentului, atât online, cât și la porțile Uzinei.

Țineți aproape! Revenim cu detalii în scurt timp!

 

 

 

Rate this post

Leave a comment