12 ani de AVi serbați ca la carte! Maraton Expoziție muzicală de 36 de ore cu Suciu, Sepp, g76, Addo și mulți alții!

A venit timpul să aniversăm și să fim festivi! Sepp, Suciu, g76, Addo, Scopter, iON, Resa și Erik vor asigura predarea lecției-maraton de cultură muzicală underground cu ocazia aniversării a 12 ani de clubbing la AVi.

Timpul trece implacabil, iar amintirile din AVi se numără printre cele mai prețioase pe care le-am creat de-a lungul tinereții noastre. O parte din noi a crescut în AVi și s-a dezvoltat în clubul de pe strada Poștei, de-a lungul a 12 ani piperați cu artiști fabuloși, care au lăsat în urma lor lecții de cultură muzicală ce vor rămâne întipărite pe retina sufletului nostru. Artiști precum Rhadoo, Priku, Ada Kaleh, Tulbure, Vid, Incolor, Nu Zău, Mihigh și mulți alții au marcat pentru totdeauna ”căsuța” technoului mureșean, lăsând loc altor artiști faimoși să scrie istorie muzicală în anii ce vor urma, la Târgu-Mureș.

AVi împlinește 12 ani de la deschidere și acesta e motivul pentru care weekendul ce vine va fi o sărbătoare non-stop, ca-n basmele cu zmei și zâne. În plus, cu ocazia aniversării zilei de naștere a clubului AVi, în incintă va fi deschisă publicului expoziția de afișe care a marcat trecerea timpului în casa noastră departe de casă.

Să facem cunoștință cu zmeii care ne vor încânta cu seturile lor.

g76, pentru prima dată la Târgu-Mureș, este un DJ despre care dacă nu ați auzit până acum, cu siguranță veți vrea s-o faceți cât mai mult după weekendul ce vine. Vă invităm să citiți interviul său pentru feeder.ro pentru a afla mai multe detalii despre cel care se ascunde în spatele artistului cunoscut ca g76.

DSC_0078-550x208

https://soundcloud.com/g76g76

Suciu se întoarce la AVi la câteva luni de la eventul transmis Live Stream pe canalul de Youtube AVimag, evenimentul de lansare a proiectului care dorește promovarea culturii muzicale techno în rândul publicului ascultător.

Unul dintre cel mai cunoscuți DJ și producători români la ora actuală, Suciu, a stat la povești cu noi în urmă cu puțin timp, marcând astfel revenirea sa într-unul din cluburile importante pentru underground-ul românesc. Găsiți interviul integral aici.

Suciu

https://soundcloud.com/suciu

Sepp revine și el la AVi, după mai bine de un an, clubul mureșean fiind locul în care a impresionat publicul, alături de Vygo și Addo, cu ocazia aniversării de 11 ani. Unul dintre DJii care ne place foarte mult datorită stilului său melodic și tripant în același timp, Sepp, ne va povesti prin intermediul platanelor ce a întreprins în călătoriile sale îndepărtate din anul ce-a trecut, artistul fiind un veritabil globetrotter și un excelent ambasador al stilului românesc de techno pe alte meleaguri.

14956613_1093800924050624_5228085434758693832_n

https://soundcloud.com/sepp_music

Addo, iON, Resa, Scopter și Erik, rezidenții noștri, vor completa cu brio tabloul muzical pregătit cu ocazia aniversării a 12 ani de AVI, astfel că dacă îți place muzica electronică underground nu ai voie să lipsești din clubul mureșean weekendul ce vine, indiferent de oră. Cafeaua de la ora 10.00 sau berea de la ora 20.00, ambele cad mai bine pe ritm de techno.
part-1part-2part-3

 

Clubul AVi este cu circuit inchis, strict pentru cei care iubesc ARTA si au cultura muzicala TECHNO.

Accesul la eveniment e permis strict celor care fac parte din grupul AVimag de pe Facebook, precum și persoanelor recomandate de către membri ai grupului .

Numărul fanilor  este limitat la 80, în concordanță cu normele I.S.U., astfel că recomandarea noastră e să vă procurați din timp brățările.

► Participarea la eventurile AVi echivaleaza cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioara (R.O.I)

https://soundcloud.com/avimag

Rate this post

Leave a comment