1 Martie. Vă mulțumim că existați, techno doamnelor și domnișoarelor!

În ziua de 1 Martie se celebreaza Mărţişorul, triumful primăverii asupra iernii, acesta fiind un simbol al reînnoirii timpului şi al renaşterii naturii.

În plus, este luna dedicată femeii, ființa care ne-a dat viață, ne-a ajutat să creștem și, în cazul unora, ne-a deschis calea spre muzică și către tot ce ne ajută să ne dezvoltăm ca oameni.

Nu putem uita exemplul dat de Nastia cu ocazia ”Bring your parent to school Day”, când le-a oferit colegilor de clasă ai fiicei sale o lecție de techno în plină oră de curs.

Găsiți mai multe detalii despre întâmplarea care a impresionat o lume întreagă pe site-ul deephouseamsterdam, aici.

https://www.facebook.com/Nastia.official/videos/1321149747917772/

Semn că muzica trebuie să fie prezentă mult mai pregnant în curicula școlară, pentru că puține lucruri inspiră mai mult sufletul tânăr decât muzica. Dealtfel, Nastia reprezintă un exemplu de atitudine proactivă îndreptată spre educația pe plan muzical a copiilor. Și este și o mamă senzațională, să fim sinceri!

https://www.facebook.com/Nastia.official/videos/1325197427513004/

Doamnele și domnișoarele au devenit o prezență constantă în universul muzical electronic, indiferent de gen, iar petrecerile cu Magda, Maya Jane Coles, Bella Saris, Nicole Moudaber, tINI, Nina Kraviz, Cassy sau Francesca Lombardo, pentru a aminti numai câteva dintre ele, iar pentru acest lucru le suntem recunoscători.

Câți dintre noi nu ne-am bucurat la Sunwaves de setul-maraton al dragei noastre tINI, alături de partenerul ei preferat de nebunii, Bill Patrick?

Sau de modul în care Alexandra, fabuloasa Alexandra, ne-a făcut viețile mai frumoase de fiecare dată când s-a urcat la pupitru la Dor de Munte, de exemplu?

Nu avem cum, pentru că de cele mai multe ori prezențele de sex feminin la pupitrul de DJ reflectă întocmai sensibilitatea și feminitatea artistelor în seturile lor, pe de o parte, respectiv aduc o neașteptată agresivitate muzicii mixate.

Femeile aduc la pupitru exact complexitatea spiritului lor artistic și a modului lor de a fi în viața de zi cu zi.

N-ai cum să nu le iubești pentru asta!

Dealtfel declarăm public tuturor femeilor și fetelor din industria muzicală electronică, în special cea underground, că le apreciem nelimitat pentru toată munca lor depusă în folosul muzicii și a culturii noastre muzicale.

Suntem foarte curioși să aflăm care e DJița sau producătoarea de muzică electronică underground preferată. Vă invităm să vă exprimați opiniile prin linkuri către piesele preferate în secțiunea de comentarii a postării noaste din grupul de Facebook Avimag.

Și drept răsplată pentru modul în care prezențele feminine fac petrecerile de la AVi să aibă sens, vă invităm pe toate cu ocazia zilei de 1 Martie în cel mai important club din Târgu-Mureș, unde începând cu ora 20.00, am programat Live Stream-ul Avimag cu Razban in prim plan. 

Va fi o audiție lejeră de muzică de calitate, accesul în club al membrilor comunității Avimag fiind liber.

Setul va fi transmis, ca de fiecare dată, Live Stream pe canalul de Youtube Avimag, precum și în comunitatea Avimag de pe Facebook, unde îl veți putea asculta și reasculta ori de câte ori veți avea ocazia. 

►Clubul AVi este cu circuit închis, dedicat strict celor ce iubesc ARTA, știu să aprecieze și totodată dețin cunoștinte despre CULTURA muzicală TECHNO.

►Participarea la eventurile marca AVi echivalează cu acceptarea Regulamentului de Ordine Interioară (R.O.I).

Rate this post

Leave a comment